Steakhouse Amigo Ranch - Amigo Ranch

Steakhouse Amigo Ranch

Beste mensen,

Vanwege de ontwikkelingen rondom corona zijn we momenteel gesloten tot nader bericht.

Afhalen en bezorgen doen we voorlopig alleen via onze Pizzeria in Muntendam via telefoonnummer 0598-635030 of www.restaurantamigomuntendam.nl

Steakhouse Amigo Ranch in Veendam

Uit eten bij steakhouse Amigo Ranch is een unieke belevenis! Gelegen op een prachtige stek in het groene hart van Veendam, staan we sinds april 2016 voor u klaar om u de beste vlees- en visgerechten te serveren.  Bij steakhouse Amigo Ranch zit u goed in alle opzichten: Onze Ranch heeft een gezellige en bijzondere (western) uitstraling. Ingericht met veel liefde voor detail is het de perfecte omgeving voor een gezellig avondje uit, een feestelijk (afscheids)partijtje maar ook zeer geschikt als bijzondere setting voor vergaderingen of bedrijfsuitjes.

Ook voor vegetariërs! 

We hebben een uitgebreide menukaart met keuze genoeg voor iedereen; of u nu carnivoor, omnivoor of vegetariër bent! We vinden het belangrijk dat onze gasten volop kunnen genieten van een lekker stukje vlees, een smakelijk visgerecht of een lekker vegetarisch gerecht. Daarom kopen we alleen de beste kwaliteit in en bieden we veel variatie. Op onze menukaart staat een ruime keuze aan vlees-,en visgerechten en een vleesloos alternatief voor vegetariërs! Daarnaast heeft Amigo Ranch een eigen moes – en kruidentuin sinds het voorjaar van 2018; veel lekkere verse groenten en kruiden worden in uw maaltijd verwerkt!

Niet alleen vlees!

U mag naast uw a- la- carte – bestelling vrijuit gebruik maken van een gevarieerd saladebuffet met veel keuze uit groenten, tapas en andere lekkernijen dat iedere dag opnieuw vers wordt samengesteld en bereid. Kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid zijn belangrijke ingrediënten in ons restaurant . Graag komen we uw (speciale) wensen tegemoet. We stellen het op prijs dat u meedenkt, dus laat ons uw suggesties weten!

Ons enthousiast team staat voor u klaar! We hopen u gauw te mogen begroeten in onze mooie Ranch!

Openingstijden