Groepsarrangementen - Amigo Ranch
groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Wij beschikken over twee verschillende menu’s die speciaal zijn samengesteld voor groepen. Onder aan deze pagina zijn onze groepsarrangementen te vinden. Naast groepsarrangementen kunt u ook gezellig met twee personen bij ons komen eten. Bekijk onze menukaart om te zien of er een smakelijk vlees- of visgerecht voor u tussen zit.

Of u nu gezellig met 2 personen wilt komen eten in een knus hoekje, of iets te vieren heeft met een grote groep, iedereen is van harte welkom bij Amigo Ranch, en er is voor iedereen plek! Ons restaurant beschikt over een mooie bovenverdieping, waar inmiddels een zeer sfeervol Italiaans restaurant is gerealiseerd,  zeer geschikt voor recepties, vergaderingen of bedrijfsuitjes. Er is plek voor groepen van 25 tot 80 personen. Ook beneden is voldoende ruimte voor grotere groepen. Bij grotere groepen (vanaf 10 personen) bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepsmenu. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! Ongeacht feest, partij, receptie of hei-dag; we zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

 

Menu 1, à €32, 50 per persoon:

Voorgerecht: Soep vooraf (uien – of tomatensoep), met daarnaast (stok)brood en kruidenboter.

Hoofdgerecht; Een warm en koud buffet, bestaande uit een mixed-grill van vier soorten vlees (rundvlees, kip, spareribs en varkenshaas). Gerserveerd met een warm buffet van groenten, en krokante aardappel wedges, en een koud buffet van verschillende salades en tapas.

Nagerecht: Grand-dessert van ijs.

Exclusief consumpties

 

Menu 2, à €39,50 per persoon:

Voorgerecht; Brood met kruidenboter, en een keuze uit uien- of tomatensoep

Hoofdgerecht; Ossenhaas, Rib-eye steak, entrecote, spareribs naar keuze.

Geserveerd met een warm buffet van groenten, en aardappel-wedges, en een koud buffet van verschillende salades en tapas.

Nagerecht: Grand-dessert van ijs, en vers fruit.

Exclusief consumpties

Opening hours